Privatni smeštaj u Sokobanji

Privatni smeštaj u Sokobanji je u poslednje vreme postao tražen zbog popularnosti koju Sokobanja zasluženo dobija.

Smeštaj u Soko banji podrazumeva privatne apartmane, vile, kuće i sobe. Naši apartmani u Soko banji se nalaze u strogom centru Sokobanje, ulici Nikole Pašića br.50. Udoban smeštaj u Sokobanji pomoći će Vam da „napunite baterije“ i da se odmorni suočite sa novim životnim izazovima. Naši apartmani su u potpunosti opremljeni za bezbrižan i udoban boravak. Odličan smo izbor za kratke boravke u Sokobanji. Naš smeštaj u Sokobanji je onaj kome će te se uvek vraćati i drugima preporučivati.

Zato, dobrodošli u naš privatni smestaj u Soko banji. Privatni apartmani koje posedujemo sigurno će zadovoljiti i one najzahtevnije goste.

Ugodan boravak čine prirodna kupališta na sokobanjskoj Moravici. Bovansko jezero okuplja ribolovce i kampere iz svih krajeva Srbije, a ima pristupačne i sređene plaže i obale, odlično je za kupanje i sunčanje kao i za sportove na vodi.

Izletišta, kao što je Lepterija smeštena na planini Ozren, ili Vrmdžansko jezero u podnožiju planine Rtanj, okružuje prelepa priroda i predstavljaju pravu oazu u toku vrelih letnjih dana.

Domaća organska hrana i piće nude specijalitete Sokobanje. Mnogi restorani imaju dugu tradiciju, dužu od 100 godina i nalaze se u blizini našeg smeštaja.

Na teritoriji ove opštine su i brojne crkve i spomenici kulture kao deo živopisnog istorijata na ovim prostorima.